Google Tour

Google Tour

Verbeter uw Google-zichtbaarheid en trek meer klanten naar uw bedrijf. Door middel van Virtuele tours op Streetview.

Over Google virtual tour

Laat een Google Streetview-tour toevoegen aan Google maps, zodat u alle voordelen van een Google Streetview-tour krijgt. We kunnen zelfs uw op maat gemaakte virtuele rondleidingen van hoge kwaliteit toevoegen aan Google Maps met behulp van onze Google Streetview-software.

Virtuele rondleidingen van Google werken op hetzelfde systeem als Streetview, waardoor uw potentiële klanten een stap in uw bedrijf kunnen zetten, de zichtbaarheid van uw zoekmachine kunnen vergroten en meer webbezoeken kunnen omzetten in verkopen via het Google-netwerk.

Google virtual tours

Het maken van een op Google gebaseerde tour is snel en eenvoudig. We sturen een fotograaf naar uw locatie die de afbeeldingen maakt die nodig zijn voor de tour. Het proces duurt tussen de 60 minuten en 3 uur, afhankelijk van de grootte van de locatie. De foto’s worden vervolgens aan elkaar gekoppeld en geüpload naar Google Maps. U bent vrij om de tour op u eigen website te embedden en te delen via social media.

Wij werken ook voor

Ontvang binnen 1 dag uw vrijblijvende offerte per mail. Vul het formulier hier beneden in met uw gegevens en ontvang een offerte op maat.